Uitvaart livestream

Op afstand maar toch dichtbij.

Waarom een Livesteam?

Niet iedereen kan altijd aanwezig zijn bij de begrafenis, crematie of afscheidsdienst van een geliefde of naaste. Bijvoorbeeld door ziekte of verblijf in het buitenland. Met een livestream kan iedereen digitaal de uitvaart bijwonen.

Uitvaartvideo.net kan de stream verzorgen zelfs als er geen internet aansluiting aanwezig is.

Dit doen wij niet met een consumenten telefoonverbinding maar met professionele broadcasthardware om signaalverlies tot een minimum te beperken en de webstream zo hoogwaardig mogelijk te kunnen aanbieden.   

"Zodat een ieder aanwezig kan zijn"

Livestream Brons

€700

Met Brons filmen wij met één camera en gebruiken het geluid van een microfoon die wij zelf plaatsen voor de sprekers en gebruiken de muziek van de installatie welke op de locatie aanwezig is.

De livestream word nadien middels een downloadlink beschikbaar gesteld.

Extra schermen en audio op aanvraag.

Livestream Zilver

€850

Met Zilver filmen wij met twee camera’s gelijktijdig gebruiken het geluid van een microfoon die wij zelf plaatsen voor de sprekers en gebruiken de muziek van de installatie welke op de locatie aanwezig is.

De livestream word nadien voorzien van een correctie montage en middels een downloadlink beschikbaar gesteld.

Extra schermen en audio op aanvraag.

Livestream Goud

€1350

Met Zilver filmen wij met drie camera’s gelijktijdig, 1x statisch en twee keer met cameraman. Wij gebruiken het geluid van een microfoon die wij zelf plaatsen voor de sprekers en gebruiken de muziek van de installatie welke op de locatie aanwezig is.

De livestream word nadien gemonteerd met de beelden vanaf de camera en geluid van de soundboard voor een professioneel eindresultaat.

De video wordt middels een downloadlink beschikbaar gesteld.

Extra schermen en audio op aanvraag.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief parkeerkosten, reiskosten en overige onkosten