Loading...

Videoportret

Om jouw verhaal vast te leggen

Waarom een videoportret

Een persoonlijke video waarin je jouw verhaal vertelt. Als afscheid, omdat je niet lang meer te leven hebt, of omdat je jouw verhaal graag wilt vastleggen voordat het te laat is. Je weet immers nooit hoe het loopt. Voor vrienden en familie, voor je kinderen die nu nog (te) klein zijn, voor de mensen die later deel uit gaan maken van je familie en vriendengroep en jou niet gekend hebben. Die tijd gaat komen, hoe spijtig dat ook is. En daarom is het fijn dat de mogelijkheid er is om op een professionele manier een mooie video te maken.

Afscheid en herinnering

We maken de video samen, maar jij bent de regisseur. Je vertelt ons jouw verhaal en geeft aan welk eindresultaat je voor ogen hebt. Wil je het woord richten tot je dierbaren tijdens de plechtigheid voorafgaand aan de crematie of begrafenis in een afscheidsvideo? Wil je een beknopt levensverhaal vertellen voor later? En daarbij ook anderen het woord geven, beelden van vroeger laten zien of op verschillende locaties filmen? Er is heel veel mogelijk en wij denken met je mee. Lizzy weet hoe je een verhaal kunt vertellen zodat het raakt en onthouden wordt, zonder sentimenteel te worden. Freddy weet hoe je een verhaal pakkend en subtiel in beeld kunt brengen, met de juiste belichting, sfeer en geluid.

Verdriet en Troost

Het is niet makkelijk om voor de camera je verhaal te vertellen. Welk verhaal dan ook. En helemaal als het levenseinde in zicht is. Dat vraagt moed, energie en openheid. Wij respecteren dat en zullen er alles aan doen om samen iets moois te maken. Uit ervaring weten we dat het creëren van iets tastbaars, als herinnering voor later, ook helend en zelfs plezierig kan zijn. Een lach en een traan liggen nou eenmaal dicht bij elkaar.
Tarief
vanaf € 3299

inclusief 21% btw in Nederland, exclusief km vergoeding