Loading...

Uitvaartvideo Blog

Nieuws, foto’s, video’s en meer...
Welkom / Blog / Uitvaart filmen

Uitvaart Filmen

Waarom zou je een uitvaart laten filmen?

Het is al emotioneel genoeg. En dan ook nog een vreemde erbij met een camera?

Inderdaad, een uitvaart is emotioneel
Juist daarom is het een goed idee om er een video van te laten maken. Door al die emoties maak je meestal niet alles even bewust mee.

Het is fijn om later op een rustig moment nog eens terug te kunnen kijken
Alleen of samen. Om de sprekers nog een keer te zien en hun woorden dieper door te laten dringen. Om te glimlachen om de spontane reacties van de kinderen, om het licht te bewonderen dat zo mooi naar binnen scheen, om te zien wat je op de dag zelf niet zag.

Een uitvaartvideo kun je laten zien aan mensen die er niet bij konden zijn
Familie en vrienden in het buitenland bijvoorbeeld, of mensen die verhinderd waren door ziekte of vakantie. Of mensen die het niet gepast vonden om te komen, maar waarmee je het wel graag wilt delen.

Het is een document met blijvende waarde, voor nu en later
Als de kinderen groot zijn en zich weinig meer herinneren van de plechtigheid. Of om te bekijken op de geboortedag van de overledene of de sterfdag, als vast ritueel. Dat geeft een opening om herinneringen op te halen en over het gemis te praten. Het feit dát er een video is geeft trouwens ook vaak rust. Je weet immers nooit van tevoren of je er later behoefte aan zult hebben.

Uit ervaring weten we dat je nauwelijks last hebt van het filmen
Natuurlijk neemt een camera ruimte in en valt het op dat er gefilmd wordt. Maar cameraman Freddy doet dit op een integere manier zodat iedereen er snel aan went en er geen aandacht meer aan besteedt.

  • uitvaart filmen

Wij brengen elke uitvaart zorgvuldig en liefdevol in beeld
Met professioneel materiaal en meerdere camera’s om geen enkel risico te nemen. Binnen 2 á 3 weken is de uitvaartvideo klaar, inclusief een korte clip. Dit is een samenvatting van een aantal minuten en heel geschikt om te delen.

Wil je persoonlijk contact met ons?
Dat kan altijd!

Klik hier, vul in en wij bellen zo snel mogelijk!